Gratulálunk HUSZÁK KATA!
EMU 6 napos beszámolóm
Szerdán délelőtt Bujdosó Zsolti levitt Balatonfüredre. Ellátott nehány darab meleg hosszú ujjú felsővel,mert ezekből nekem nem nagyon volt és bizony a zord idő miatt nagyon jól jött! Köszönöm Zsolt! Másnap megérkezett 10-kor Fülöp Livia,hogy segítsen a versenyen. Délben volt a rajt,esőben indultunk neki ennek a 6 napos útnak. Hiába a jó minőségű compressport zokni,a víz miatt keletkezett hólyagoktól nem tud megvédeni sajnos, egy idő után ezek a hólyagok szétdurrantak a talpamon és bizony innentől kezdve 6 napon át fájó talppal kellett futnom. Lia óránként frissített, nagyon jól végezte a dolgát, maximálisan figyelt rám es leste minden kívánságom. 23:30-kor mentem pihenni 6 órát, reggel frissen kezdtem meg a futást. Pénteken is borús, esős volt az idő. Futás és séta váttogatta egymást. Délben letelt az első 24 óra, 120km lett, ami egy kicsit erős kezdés volt mások véleménye szerint. Délután megjött Kisházi Gábor, hogy leváltsa Liát, innentől kezdve Gábor gondoskodott rólam. A pálya elég nehéz volt számomra, kb 70%-ban emelkedett a körön, 2 kis szakaszon lejtett csak. Fogyasztottam a Hammert és mellette ettem napi 3x meleg ételt,csipegettem a frissítő asztalról. Az UB ezen a hétvégén volt, pár száz méterre volt a két verseny egymástól! A Speaker hangját nagyon jól lehetett hallani. Nagyon sokan meglátogattak bennünket, akik az UB versenyre mentek, neveket nem írok külön. Bujdosó Zsolték is bejöttek és hozott nekem bemelegítő krémet, mert érzékeny volt mind a két combom. Nagyon jól esett, hogy olyan sokan meglátogattak, ez egy energia bomba volt. Este korábban mentem pihenni, szintén 6 órát szántam rá. Hajnalban indultam ki körözgetni. Szombaton nagyon szép napos idő volt, nagyon örültem neki. Sajnos a combom egyre érzékenyebb lett, 2x is vissza mentem masszíroztatni, mert minden lepés fájt. A masszőr Kati mondta, hogy valami nem stimmel velem, mert a masszírozástól jobban kellett volna lennie, ezért jobban átnézett és kiderült, hogy az egyik lábam rövidebb, és a félodalas futás miatt fájtak a combjaim! Kiropogtatott és kihúzta a lábamat, innentől kezdve semmi gond nem volt a combjaimmal! Ha jól emlékszem, akkor szombat este elég korán feküdtem le, mert nagyon álmos voltam! Éjjel 1-kor mentem ki, ekkor már szélvihar volt 2-kor elkezdett szakadni az eső,ezért úgy döntöttem,hogy vissza megyek a meleg kis házba. Reggel 6-kor újra kint voltam, borzalmasan fújt a szél és esett is, de csináltam a köröket! Vasárnap délután megérkezett Kakuszi Józsi, hogy Gábort leváltsa. Az UB-n akik futottak és mielőtt haza mentek volna, újra meglátogattak bennünket, ez annyira jó érzés volt, nagyon hálás vagyok ezért KÖSZÖNÖM!!!
Este 5 órás pihenőt vettem ki, mielőtt lefeküdtem Józsi átmasszírozta a lábaimat, nagyon profin csinálta, teljesen ellazultak az összeállt izmaim! Hétfőn hajnalban újra útnak keltem, iszonyat szélvihar és eső fogadott kint, időközben ruha csere kellett. Reggeli 8-kor volt, ebéd kb 1-2 között, Józsi mindig megmelegítette az ebédemet ès a vacsimat is. Hála volt étvágyam, néha még éhesnek is éreztem magam. Hétfőn, miután megettem az ebédemet és kimentem futni, azt vettem észre, hogy fáj a jobb térdem, tudtam, hogy a sok jobbra haladás miatt volt! Késő délután már nagyon fájt, a masszőr javasolta, hogy ha van kineziológiai tapaszom, akkor rögzítsem vele! Sajnos túl sokat nem segített..
Azért nem bántam volna, ha fél időben megfordítják a mezőnyt, hogy ne csak az egyik oldalunkat teheheljük! Így a talp fájdalom mellé társult a tért fajdalom is! Azt csináltam, hogy minden kanyart megsétáltam,hogy ne rontsak tovább a térdemen. Hétfőn este vacsi után Józsi újra megmasszírozta a combjaimat és aludtam egy keveset! Kedden hajnalban már csendesedett a szél, de az eső rendületlenül esett! Kedden délben 404km nél jártam! 600km-t terveztem, de a pálya nehézsége és a zord idő miatt erről gyorsan eltettem. A B terv az 500km elérése volt! Tehát az utolsó 24 órában 96km várt rám, tudtam, hogy nagyon össze kell szednem magam, hogy ezt teljesíteni tudjam fáradtan és a fájó térdemmel. 4-5 óra pihenés volt csak, amit elég korán kivettem! Szerda hajnalban volt az első és egyben az utolsó megzuhanásom, ez 4-kor volt, ekkor 1 órát pihentem és utána rendben is voltam! 5-kor folyamatos futás, a kanyarok megsètálása, mert már iszonyat fájt a térdem! Nagyon kellett mennem, hogy az 500km meglegyen! 11:25-kor meglett, de az utolsó körnél nem mentem át a célkapun, hanem bevonultam a kisházba, átöltöztem és 11:50-kor mentem át a célkapun! Nem akartam azt az utolsó 35 percet lefutni, mert az a 3-4 km már nem érdekelt.
500,482 km lett a vége és nagyon boldog voltam,hogy amilyen körülmények voltak, tudtam ezt a mennyiséget teljesíteni!
A verseny szervezés csillagos 5, maximálisan elégedett vagyok! A szervezők és a segítők nagyon kedvesek és odaadóak voltak! Köszönöm a személyes szurkolást,az otthonról való drukkot, mindet átadták a segítőim!  Köszönöm Liának, Józsinak és Gábornak, hogy ott voltak és gondoskodtak rólam! Józsinak a haza fuvart külön köszönöm! Bujdosó Zsoltnak az oda fuvart, meleg ruhát és a bemelegítő krémet! Hálás köszönet a támogatóinak, hogy lehetővé tették számomra, hogy részt tudjak venni ezen a versenyen! 
Kohut és Fia kft
Karám vendéglő
FémAlk zrt 
Maratonman depo
Hammer
Tükör abc
Laxumart Bio-Rend Gél Rácz Tibor
Magánszemélyek 

Egyesületem SZUFLA