Török-Ilyés Lacitól kaptunk egy jó kis élménybeszámolót a mai kecskeméti futóversenyról. Fogadjátok tőle szeretettel:

„Ma a kecskeméti ,,Fuss egy napot” elnevezésű ultraversenyen jártunk Blaskó Misivel. A versenyen 1 -2- 4 – 6 órád futamok voltak, mi a 4 órát válaltuk be. Jó hangulatban, könnyen futottunk, végig beszélgetve,hülyéskedve a versenyt. A szabadidőpark nagydombja körüli 1015 méteres körhöz szép emlékek fűznek, itt futottam az első 24 órás versenyemet négy évvel ezelőtt 
A futás jól esett, könnyen kocogva mentünk a 4 órán 46.5 kilométert,amivel holtversenyben az első helyen végeztünk … azaz csak végeztünk volna, mert a szervezők valamiért engem másodiknak,Misit elsőnek hírdették ki. A helyezéseken szerencsére nem vesztünk össze,felálltunk mindketten a dobogó tetejére. 
A verseny amúgy szuper volt,családias hangulatban,jó szervezés mellett élhettünk a hobbinknak! Köszönöm a közös futást Misi barátomnak,az indulási lehetőséget pedig a szervezőknek! Gratula az összes résztvevő, versenyt teljesítő sporttársnak!
Számomra ez a verseny volt az utolsó fontos állomás a két hét múlva következő ,,régi álomra” való felkészülésemben,ahováa Szufla Egyesület; a Halásztelki Görögkatolikus Gyülekezet; Bükki Kati; és a munkahelyem,a Bocskai István Református Oktatási Központ segítségével utazhatok majd  Külön köszöbet barátunknak,Szandinak a managelésért  (igen,ez itt a reklám helye  ) – vagyis masfél hét múlva irány az ,,Authentic Phiddipides Run” és a 490 km kutyagolás a görög országutakon…”

Gratulálunk Laci és természetesen nagyon drukkolunk majd neked a 490 km táv legyőzéséhez!!!
A Szufla csapata