Idei első komolyabb versenyem a hétvégi 6 órás OB volt. Az elmúlt időszakban elég jól mentek az edzések. Nem nagyon futottam 40-50km -nél többet idén, de bíztam benne, hogy nem lesz gond hosszabb távon.
Hét elején felső légúti problémával küzdöttem, kicsit féltem, hogy hátráltatni fog a versenyen. Szerencsére, csak a pulzusom ment kicsit feljebb a szokásosnál, más rossz hatását nem éreztem a betegségnek. Visszafogottan próbáltam kezdni, nem elfutni a verseny elejét. Muhari Gábor kilőtt a rajt után, mögötte kialakult egy 4 fős boly, amelyben én is ott voltam. 20km körül kicsit sikerült ellépnem és kialakítani egy kis előnyt, nem sokkal később jött egy gyomor probléma, így a rövid kényszerszünet után oda lett az előnyöm. Visszazárkóztam a bolyra és megint kialakítottam egy kis előnyt, de újra jött egy kényszerszünet és harmadszor is eljátszottam ugyanezt. Így jár az, aki előző este lejárt túrót rak a tésztájára. Már régóta versenyzek, de még mindig tudok hülyeségeket csinálni, de nem volt rossz íze, nagyon éhes voltam és nem volt kedvem még egy adag tésztát főzni. 
Az volt a szerencse, hogy minden szünet után, vissza tudtam könnyedén állni a tempómra és nem hátráltatott. Szép egyenletesen haladtam, nem voltak holtpontjaim, nem vesztettem jelentős tempót a végére sem.
Az eredménynél az a faramuci helyzet alakult ki, hogy Muhari Gábor megnyerte a versenyt, de sajnos csak a nyílt futamban tudott indulni, így én lettem az Országos Bajnok egy abszolút 2. helyezéssel.
Jobban örültem volna egy OB 2. helynek, mint ennek a helyzetnek, ettől függetlenül nagyon örülök, mert ez a verseny igazolta, hogy jó úton haladunk az edzőmmel.
Számokban: 6 óra – 81,14km – 4:26km/perc
Köszönöm a befogadást, nélkületek ez nem ment volna.

Szép napot!
Üdv,
Levi