Négy Évszak Maraton, tavaszi forduló, Török-Ilyés Laci beszámolója! Gratulálunk Laci!
Tegnap újra Pusztaszabolcson versenyeztünk a szuflás csapattal. A betegségéből frissen felépült Ferenczy Kriszti, Körözsi Sanyi, a friss Szufla tag Szűcs Lajos Gábor, és én indulunk a versenyen. Talán a gyereknapi rendezvények miatt, most egy kicsit népesebb mezőny jött össze.
A táv a szokásos 10.4 km volt, a pálya is a szokásos ,,háromszögesített kör”, a maga lejtőivel és sunyi emelkedőivel. A meteorológusok (és nem a metaurulógusok, ahogy egy tanítványom mondaná) ugyan ijesztgettek minket erős széllel és esővel, de ebből csak a szél érkezett meg. Így a pályán megint nem fáztunk (árnyék sehol).
Én hosszú, tempós edzésnek szántam a versenyt, nem hagytam ki edzéseket a héten, így hét kilométer körül el is fogyott a kraft a lábaimból. A pályán Csott Bencével, és egy ,,meglepetésemberrel” kerülgettük egymást, végül Bence győzött, a (számomra) ismeretlen srác lett a második, tőlük húsz másodperccel lemaradva értem be harmadikként. Utánam pár másodperccel Lajos jött be, tőle kevéssel lemaradva Kriszti, és Sanyi. Kriszti fantasztikusan futott, ahhoz képest, hogy súlyos beteg volt, alig pár perccel maradt le tőlünk, fiúktól. Sanyi pedig egyre erősebb, nagyon látszik rajta az, hogy végre sérülések nélkül tudott edzeni.
Az időm 39′:50″ lett a 10.4 kilométeren, lenne még hová fejlődni.
Gratulálok minden futónak a teljesítéshez, köszönöm a közös futást!
A rendezőknek köszönjük a lehetőséget a versenyzésre!
Augusztusban, a nyári fordulón újra találkozunk! 🙂