Mint egy harci gép, úgy ment Csécsei Zoli Szufla tagunk a hétvégi ultrafutó versenyen.. Éééééés meg is nyerte az UTT111-et!!!! Gratulálunk Zoli!!!
Élménybeszámolóját és a képeket fogadjátok szeretettel!
„Ennyire még nem voltam biztos magamban mint most. Amikor beneveztem, rögtön a pályacsúcsra kerestem rá, úgy számoltam hogy a várható meleg ellenére meg tudom csinálni és 4 perccel előbb beérhetek.
Ez már kb a harmincadik, legalább 100km-es futásom volt, így türelmesen, higgadtan mentem végig, mondhatni nem volt bennem semmi feszültség és úgy tűnik ez volt most a kulcs a győzelemhez, ezt a módszert fogom alkalmazni. Nem törődni semmivel és senkivel csak betartani amit előre kitaláltam és menni mint egy harci gép  . (Köszönöm Pantocsik Ferenc ezt a nevet).
4:30-as tempóval kezdtem, onnan lassultam nagyjából egyenletesen, főként a pulzusra építettem a versenyzésemet. Egész tűrhetőnek bizonyult az iram és amíg nem lett 30 fok, addig nem is ment a pulzusom 145-148 fölé (ez nekem kb 76-77% körüli). 11 óra után, a fordító környékén kezdett támadni a hőség. Itt köszönném meg Kozma Bandinak a fogadtatást a poroszlói frissítőnél  5 órás versenyzés után időnként elég aggasztóan megindult felfelé a pulzus veszélyesebb zónákba (82%), ezért vissza kellet fognom a lovakat. Volt hogy belassultam 4:55-be de tudtam hogy az utolsó másfél órára kell tartogatnom az erőt.
A frissítésemet a folyadékra alapoztam, a felvett szénhidrát 85%-a hammer perpetuem por vízzel felöntve kb 6-8%-os oldatban (45g ch / h). Még így sem tudtam annyi vizet meginni amennyi kellett volna. Tibi öcsém állandóan locsolt, bevetettük a jeges karkötőt is. A jéggel egyébként elég spórolósak voltak, de megértem, hiszen gondolom mindenkinek szüksége volt rá… Minden egyebet tekintve kitűnő szervezés fogadott minket.
75-95km-ig tartott a holtpont, utána meg tudtam indulni még kicsit és végül -ha jól tudom- 14 perccel is meg sikerült javítani a pályacsúcsot. 111km-8óra41perc57, avg:4:42perc/km.
el is felejtettem leállítani az órámat olyan ünneplés fogadott a célban!
Gratulálok a versenytársaknak, külön gratulálok a tanítványaimnak hogy mindegyiküknek sikerült, gratulálok a Szuflás és a tárnoki futótársaimnak!

Köszönöm Tibi öcsémnek hogy végigkísért, feleségemnek Beusnak hogy támogat céljaim elérésében, edzőmnek Pész Atinak hogy segít a felkészülésben!

Köszönöm támogatóimnak hogy segítségükkel jól megy a felkészülés és a versenyzés.
-Hammer Nutrition Hungary (Bezzegh Krisztián)
-Watchman-Shoesman (Tóth Tamás)
-SZUFLA ultrafutó klub (Sztrapkó Norbi)
-Springday edzőterem (Farkas Zoli)
-Tárnok és Szigethalom önkormányzata (Szolnoki Gábor, Klemné Zabó Ágnes, Fáki László)”

Videó a versenyről: https://www.facebook.com/ultratiszato/videos/1497707430376169/?hc_ref=ART0LQ3HEMHyAFfjlE-3wK3FiPB0RT0zAeZtjZ-QyuWoPQcmw3JDoOf9OSnWlhu9-WI