Megálmodtuk, megszerveztük és létrehoztuk. Kétségtelenül óriási sikerrel.Számunkra felejthetetlen nap volt a mai Szufla Sportnap Veletek!

A szervezők számára a mai sportnap sikere és hangulata minden várakozást felülmúlt.

Elmondhatjuk, hogy a versenyen résztvevők kivétel nélkül remekül szórakoztak és élményekben gazdag napot töltött együtt a 7 kiváló csapat. Akik részt vettek a mai Szufla Sportnapon: Tököl Futóklubja, Dunaharaszti Futóklubja, Szigetszentmiklós Futóklubja, Majosháza Futóklubja (MAFLA), Szigethalom Fogyatékkal élők Napközi Otthona és a Szufla Egyesület két csapattal.

10 versenyszámban mérték össze a csapatok az ügyességüket. Egyszerű, jól ismert csapatjátékokat oldottunk meg, volt labdavezetés, zsákban futás, talicskázás, labdahajítás, lufival párban futás, csapatban együtt futás, összekötött lábbal párban futás, mocsárjárás, szívószállal papírok pakolgatása egyik tálból a másikba, ping-pong labdával futás.A játék, a sport, a versengés öröme magával ragadott mindenkit.

A végeredmény: 3. helyezett Dunaharaszti Futóklub, 2. helyezett Szufla „A” csapata, 1. helyezett a Szufla „B” csapata lett.

Minden versenyzőnk nagyon szép emlékérmet kapott, az első három helyezett oklevelet, és sportnapokra felajánlásokat, az 1. helyezett pedig még egy gyönyörű vándorkupát is.

A Szufla Sportnap díszvendégeként köszöntöttük a rendezvényünkön Fáki Lászlót, Szigethalom Polgármesterét, aki a versenyfeladatok levezetésében és a díjak átadásában nyújtott rendkívül sok segítséget nekünk.

Nem jöhetett volna létre ez a mai nap a támogatóink nélkül:

Köszönettel tartozunk Lang Mónikának, aki szakmai segítségével, saját sporteszközeinek a használatával , és a 1. helyezetteknek február 27-ére a FittLesz Napra ajándék belépőjegyekkel támogatta ezt a programunkat.

Köszönjük Herendi Péternek, hogy a 2. helyezett csapatnak, a Dunavarsányban május 1-én megrendezésre kerülő versenyükre ajándék nevezéseket ajánlott fel.

A 3. helyezett Dunaharaszti csapata a 2016. Augusztus 6-án megrendezésre kerülő Jubileumi X. Szufla Futófesztiválra kapott ajándéknevezéseket.

Köszönjük a Szigethalmi Széchényi István Általános Iskola vezetőségének az iskola tornatermének és sporteszközeiknek a használatát.

A Fogyatékkal Élők Napközi Otthonának nagyon hálásak vagyunk, hogy részt vettek a sorversenyeken, ott tudtak lenni velünk ezen a napon a napköziseikkel és több segítővel, valamint a napközisek hozzátartozóival. Köszönjük, hogy a sporteszközeik használatát biztosították nekünk erre a napra.

A mai nap legjobb pillanatait Fürge Tamás és párja Fürge Anett, valamint Bazsó Erzsébet és Esze Tamás örökítette meg, mindegyikőjüknek köszönjük szépen a munkáját és az erre szánt idejét.

Köszönjük a gyereksarok üzemeltetését Markóné Marikának és Kleineizel Ilonának, a sorversenyek levezetését Veres Zolinak és Sztrapkó Norbinak, a versenyek pontozásának jegyzését pedig Barnucz Viktóriának.

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük azoknak a segítőinknek az önzetlen és felbecsülhetetlen értékű segítségét, akik eljöttek a rendezvényünkre és a szendvicsek készítésében, a játékok levezetésében, a ki- és bepakolásban, a takarításban végig kivették a részüket.

Feltöltődtünk. Emlékekkel, sikerélményekkel, az örömteli, boldog pillanatokkal.

Biztosak vagyunk benne, hogy nem kell sokáig várni a következő csapatépítő SZUFLA programunkra. Mert már megálmodtuk.. :-)

Kívánjuk, hogy a sport öröme legyen ott a mindennapjaitokban továbbra is!

A Szufla Csapata