A mai napon levezettünk egy újabb sportnapot a fogyatékkal élőknek.

Mindig nagy izgalommal várjuk a napot, mikor megyünk, mert egy nagyon lelkes és barátságos csapat vár ránk minden alkalommal.

Emlékszem, mikor először ment a Szufla hozzájuk, egy kicsit megilletődöttek voltak ( és mi tagadás, mi is :) ), de mostanra már kinyíltak azok is, akik eddig csak a sarokból figyeltek és bizalmatlanok voltak velünk szemben.

Első lépésben a szokásos bemelegítéssel kezdtünk. Norbi és Attila felváltva mutogatta, mely testrészünket mozgassuk intenzíven.

DSCF3372 DSCF3370 Azt hiszem, a fülünk kimaradt…Vagy mégsem?

Aztán jöhetett a csapatnév választás: Attila csapata volt a Magyar Agarak, Piroskáé a Batmenek, Misi csapata pedig a Csipet-csapat nevet választotta. Misiről tudni kell, hogy ő Kovács Misi és ultramaratonos és most volt először itt.

Aztán megkezdődött a sorverseny! labdasorverseny sorverseny

Természetesen minden sorverseny futással indul és futással végződik, ez már hagyomány nálunk. Közben volt labdadobálós, lovacskázós, tollaslabdát fejen vivős, labdavezetős, háttal futós feladat is, és volt olyan, amit meg kellett ismételni vagy a döntetlen eredmény miatt, vagy pedig mert annyira tetszett mindenkinek. Jó volt látni, hogy mindenki élvezte a játékot, nem szomorkodott egyik csapat sem, ha éppen utolsónak érkezett be egy-egy menet után.

 

sportnapversenysorversenylabda

 

 

 

 

 

Miközben folyt a versengés, a legifjabb Szufla tag ezt csinálta : verseny  Meg ezt: sport

Meg ezt: bukfenc És ezt: kész

 

Aztán mikor vége lett a versenynek, kihirdettük a győzteseket: elsők lettek a Csipet-csapat, másodikok a Magyar Agarak, harmadikok a Batmenek.

A végén mindenki megkapta a jól megérdemelt érmét, majd ebéd után megehették ezt a szép tortát! torta

 

Ezen a napon Ők asszisztáltak a versenyen: Misi, Nóri, Norbi, Piroska, Attila(ő közben elment dolgozni)

szufla

És a Nagy Csapat:  csapat

 

Jövő hónapban újra megyünk!