Tegnap jó kis versenyen voltunk Rákoscsabán. Változatos pálya, jó szalagozás, kedves rendezők, szép tavaszi táj. Zöld búzatáblák és virágzó kökénybokrok között futhattunk.

Az előző nap kezdődött derékfájásom miatt a helyszínen átneveztem a félmaratonról 12,8km-re. Ez a táv 1 kör volt, Rákoscsabáról a sporttelepről indulva átfutottunk az M0 alatt, kanyarogtunk Pécel határában, mezőkön, erdőcskéken át, majd vissza az M0 alatt Rákoscsabára. A félmaratonra nevezők ebből a körből, kis változtatásokkal kettőt tettek meg. Indítottak rövid távot is, 4,7km-t egy kis körön a településen belül.

Óvatosan kezdtem, Lencsés Évivel beszélgetve kocogtunk a mezőny végén, de 2-3km után egész jól belemelegedtem, előzgettem. A néhány erősebb emelkedőcskén inkább gyalogoltam, a végén pedig a két hosszú lejtőt kihasználva befogtam egy versenytársat. Az utolsó 2km-t beszélgetve együtt tettük meg, a célba érve megosztoztunk a helyezéseken. Átengedtem a 2. helyet :-)

Kardos Józsi a félmaratonon 3. lett 1:42 eredménnyel, illusztris társaságban. A győztes a kiváló Beda Szabolcs lett 1:25-tel, Józsi mögött 5 perccel pedig Frank Tibi érkezett be.

Osztogattuk a szórólapot a SZUFLA 50 versenyünkről. Volt elég sok futapestes, meg Róka Laci és barátai. Eljött Mózsik Józsi húga, Ildikó is, idén már ő is tagja egyesületünknek.

Ildikó szintén félmaratont futott, nem sok hiányzott neki, hogy megcsípje a női 3. helyet.

A versenyen Róka Laci barátunk készített fényképeket:

https://picasaweb.google.com/109600863537066753218/CsabaiTerepfutas21?authuser=0&feat=directlink#

 

A teljes eredménylista itt:

http://tofenek.hu/futas/csaba/csaba_2012eredmeny.pdf

Szabó Piroska